Opdatering vedr. kystsikringssagen

Siden generalforsamlingen i juli, hvor bestyrelsen fik opbakning til om fornødent at indbringe den langsommelige sagsbehandlingen for ombudsmanden, har transportminister Henrik Dam Kristensen taget initiativ til at indkalde Frederikshavns borgmester Lars Møller til et opklarende møde i ministeriet, hvor grundejerforeningen var inviteret med.

Mødet har netop været afholdt primo oktober og resulterede i, at Frederikshavn Kommune hjemkalder deres beslutning om fordelingsprincipper. Kommunen vil herefter tilskrive Ministeren om man vil vælge grundejer- foreningens oprindelige fordelingsmodel eller en anden udvidet model, således at flest mulige af Gl. Skagens grundejere kommer til at bidrage til den fremtidige vedligeholdelse, samtidig med at man også udvider kredsen, der skal bidrage til anlægsudgifterne.

Ejendommen Fellens projekt og situation vil Kommunen vurdere, når man har fået opdateret hele kystbeskyttelsesprojektet, idet parterne er enige om, at der i dag foreligger en helt ny situation i forhold til den oprindelige plan som blev behandlet på borgermøder i 2008.
Bestyrelsen hilser denne imødekommelse fra kommunen med stor glæde og vi ser frem til, at der omsider kommer gang i processen uanset den nye sagsbehandling betyder en ny høringsrunde.

Dette indlæg blev udgivet i Kystbeskyttelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar