Grundejerforeningen og Frederikshavn Kommune får ikke Realdania puljepenge

Realdania har offentliggjort de 10 vinderprojekter i deres landskampage: Stedet tæller – og vi må med stor beklagelse konstatere, at dommerkomiteen ikke har fundet vores ansøgning om Solnedgangspladsen og helhedsplanen egnet til præmiering.

Vi står meget uforstående overfor dette, men vil nu drøfte med Realdania, hvad der årsag og hvad vi burde have gjort anderledes.

Men vi skal videre i processen og vil nu arbejde ud fra en opdeling af projektet i to dele, således at vi separerer Solnedgangspladsen og binder det sammen med kystbeskyttelsesprojektet og bearbejder helhedsplanen som et selvstændigt projekt.

Dermed får vi også opdelt projekter i to økonomiske puljer, og muligheden for den manglende finansieringsdel vil vi søge via nye fonde og private midler. Frederikshavn Kommune har givet tilsagn om at finde de 2 mio. kr. og vi har tilsagn fra en privat fond på 1 mio. kr. og i et tilrettet budget på omkring de 4½ mio. kr. mangler vi således 1½ mio. kr.

I vores nytårsudsendelse medio januar vil vi orientere nærmere om udviklingen

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar