Kystbeskyttelsesprojektet

Opdatering vedr. kystbeskyttelsesprojektet.

Grundejerforeningen afventer i øjeblikket tilbagemelding fra Frederikshavn Kommune på den igangværende proces, hvor ejendommen Fellen er orienteret om, at den ikke kan forvente tilladelse til genopførelse på det nuværende sted, hvor den ligger langt ude på strandbredden nær vandet og skaber hindring for grundejerforeningens projekt.

Fellens ejer har ifølge det oplyste i øjeblikket et projektoplæg til behandling hos Naturstyrelsen med et skitseprojekt til en ny ejendom opført i klitlinjen, og der skulle være efter kommunens udmelding kunne forventes svar inden den 15. september 2013, men efter det sidst oplyste er sagen endnu ikke påbegyndt behandling.

Grundejerforeningen har derfor bedt om Kommunens stillingtagen til det videre sagsforløb, idet vi gør gældende, at sagen ikke kan forsinkes yderligere, men at Kommunen må fremme vort projekt og påbegynde revision og ajourføring, således at der kan ske orientering til de involverede grundejere og afholdes borgermøde med det nye fordelingsoplæg.

Dette indlæg blev udgivet i Kystbeskyttelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar