Akutbil Skagen

Nedenstående er en henvendelse til regionsrådsformanden i Region Nordjylland fra Grundejerforeningen Gammel Skagen.

Kære regionsrådsformand Ulla Astman

Som bestyrelse for Grundejerforeningen Gammel Skagen følger vi debatten om akutbil og besparelsesplaner i regionen.
Vi repræsenterer fastboende og sommerhusejere i Gl. Skagen og vil gerne påpege det uheldige og uhensigtsmæssige i, at der i forbindelse med budgetbehandling netop peges på Skagen, hvor der gennem årene er skåret så voldsomt i netop sygebehandling ved nedlæggelse af sygehus – og hvor akutbilen har skullet afhjælpe hurtig hjælp.
I sommerhalvåret vokser Skagen fra sine 10.000 beboere til 50-60.000, og samtidig øges trafikken til- og fra Skagen, så ambulancekørsel kan blive alvorligt forsinket.
Det vil dog ikke være hensigtsmæssigt kun at opretholde akutbil i sommerhalvåret, da Skagens faste befolkning har brug for den sikkerhed og tryghed, der ligger i at have hurtig hjælp indenfor rækkevidde, så derfor støtter vi de fremlagte indsigelser og henstiller til regionsrådet at finde besparelsen på andre områder., da Skagen forlængst har båret byrderne ved tilskæringer og besparelser også på det kommunale område.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Grundejerforeningen Gammel Skagen
Paul Kjær
Formand

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar