Indkaldelse

Kære medlemmer,

Så nærmer den dejlige sommer sig og i år er det igen muligt at afholde Skt. Hansbål – og denne gang ved den nyetablerede Solnedgangsplads.  Årets båltaler er forfatter og journalist Kirsten Jacobsen.  Arrangementet starter kl 21.

Som I sikkert allerede ved så er Solnedgangpladsen blevt hædret i efteråret 2021 af Statens Kunstfond, som har præmieret nogle få arkitektoniske værker, som har betydet noget særligt for dansk arkitektur, bygningens brugere og lokalmiljøet.

I bestyrelsen glæder vi os til at gense mange af jer ved bålet og senere til generalforsamlingen.

Årets generalforsamling bliver afholdt torsdag d.14. juli kl.14.30 på Skagen Kultur- og Fritidscenter, Kirkevej 19. Dagsorden samt regnskab udsendes via mail.

Vi ønsker alle en god sommer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen, Indkaldelse. Bogmærk permalinket.