Solnedgangspladsen

Den ny Solnedgangsplads i Gl. Skagen bliver ikke færdig til Sankt HansDen forventede indvielse af den nye Solnedgangsplads i Gl. Skagen var planlagt indviet i forbindelse med Sankt Hans og der var planlagt et festligt program for eftermiddagen, men det hele er nu aflyst, da anlægsarbejdet er blevet forsinket med næsten 4 uger.

Det har vist sig, at arbejdet med den store solskive på over 20 meter i diameter er mere kompliceret end beregnet og vejrliget har ligeledes spillet ind.

Arbejdet kører nu efter planen og forventes afsluttet til industriferien, så sommergæster, turister og alle Skagboere kan tage den nye plads i øjesyn og nyde den, mens indvielsesfesten må vente til lørdag den 17.august kl. 15.

Formanden for Grundejerforeningen Gammel Skagen Hans Jegindø oplyser, at grunden til udskydelse af indvielsesfesten til august er hensynet til de erhvervsdrivende, som har stillet sig til rådighed med levering af mad og drikke. De har højsæson i juli og de skal have mulighed for at passe deres forretninger og i august bliver der mere balance i tingene,

Der er tilrettelagt et spændende program med underholdning og taler og indvielsestalen holdes af borgmester Birgit Hansen og man håber at se alle lokale til indvielsen.

Det traditionelle Sankt Hans bål holdes som planlagt kl. 21 og båltaler er direktør for Skagens Kunstuseer Lisette Vind Ebbesen.

Arrangementet er i stedet for Solnedgangspladsen flyttet til vendepladsen Niels Ottesensvej, Havbakkenog på forstranden og alle er velkomne.

Dette indlæg blev udgivet i Sidste nyt, Solnedgangspladsen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar