Fellens sikringsprojekt

Grundejerforeningen har fremsendt skrivelse til teknisk udvalg i Frederikshavn, hvori vi påpeger at Fellens sikringsprojekt vil give skadevirkninger på det øvrige planlagte kystsikringsanlæg – se skrivelsen her (tryk)
Teknisk udvalg har på møde d. 12. oktober behandlet klagerne vedrørende den ændrede fordeling af bidrag til kystsikringsanlægget – se udvalgsbeslutningerne her (tryk)

Da grundejerforeningen er af den opfattelse at foreningens fremsendte kystsikringsforslag ikke har fået den rette behandling, vil vi i nær fremtid bede om et møde med trakfikministeren, hvor vi vil fremlægge vores syn på sagsbehandlingen, samt igen anmode om at Fellens sikring bliver adskilt fra grundejerforeningens kystsikringsprojekt.

Dette indlæg blev udgivet i Kystbeskyttelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar