Mere om kystsikring

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen kommer grundejerforeningen og kommunen til hjælp i klagesagerne omkring kystsikringen.

Ministeren har under indtryk af bl.a. grundejerforeningens påklage om al for langsommelig eller manglende sagsbehandling truffet en usædvanlig afgørelse, idet der nu skabes mulighed for oprydning i verserende sager gennem ekstra ressource mandskab og Kammeradvokatens medvirken.

Det betyder, at de verserende klagesager i kystbeskyttelses sagen nu ikke skal behandles i Naturankenævnet, som overtager klagebehandlinger fra 1. januar 2017, men bliver afgjort hurtigere, og vi har forhåbning om, at dette virkelig er et gennembrud i vores 10 år lange kystsikringssag.

Følg opdateringen her på hjemmesiden

Dette indlæg blev udgivet i Arkiv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar